Естрадната легенда на Русия – Алла Пугачова изтрещя тотално.

На множеството нейни критици в родината й, тя отговори, че е пълно щастие, че я ненавиждат именно хора, които никога не е могла да понася. Това написа тя в пост в профила си в Инстаграм.

Както вече стана ясно, Алла Пугачова и съпругът й Максим Галкин напуснаха Русия преди броени дни с еднопосочен билет. Семейството им, заедно с близнаците са се настанили трайно в Израел. Изборът им на страна не е случаен, тъй като както е известно, Галкин е с еврейска кръв.

Освен това двойката взе решение да продаде и палата си в руското село Гряз. Те са обявили луксозното имение за продан на цена от 1 млрд. рубли, което според експерти е доста надута цена и едва ли ще могат да го продадат.

Повторното й заминаване за Израел след категоричната й позиция против войната и руския президент Владимир Путин, предизвика редица реакции сред пропагандистите и руснаците, които са настроени провоенно.

Тя обаче отвърна подобаващо и на тях, отбелязвайки, че ако са я харесвали онези, които сега са срещу нея и я нападат зверски, то тогава е „живяла и пяла напразно“.
В акаунта си в Инстаграм, кралицата на руската поп музика насърчава всички онези да скърцат със зъби, подчертавайки, че са били крепостни селяни, а сега са станали роби.
Източник: blitz.bg

Естрадната легенда Алла Пугачова изтрещя тотално и...