Категоричен е, че е в отлично здраве, но…

Известният британски певец сър Елтън Джон хвърли в шок милионите си фенове по света, появявайки се в инвалидна количка.

Припомняме, че преди няколко дни папараци заснеха как го тикат в инвалидна количка.

Почитателите му разбира се веднага се притесниха за неговото здравословно състояние. В съботната вечер Елтън Джон трябваше да изнесе концерт по повод юбилея на Елизабет Втора.

Елтън Джон разкри как е стигнал до инвалидната количка

В четвъртък британският изпълнител изясни ситуацията и успокои потребителите си, разкривайки истината в профила си в Инстаграм.

Той благодари на всички онези свои почитатели, които са загрижени за него. Категорично обаче отхвърли информацията, публикувана на страниците на таблоидите, че изглежда „слаб и е в инвалидна количка“.

От думите на Елтън Джон става ясно, че се чувства отлично и няма здравословни проблеми. Подчертава, че обича концертите си и поради тази причина свири и пее по най-добрия начин, на който е способен.

В този ред на мисли той споделя, че след енергично шоу, продължило два часа и половина, пристигнали на летището в Лайпциг малко преди полицейския час и открили, че част от него е затворена. Поради факта, че пътят до самолета бил доста дълъг, екипът му се погрижил да наеме инвалидна количка, в която да може да седне след концерта и да си почине.

Източник: lupa.bg