Ким Чен Ун предизвика истинска буря в обществото, появявайки се за първи път с дъщеря си. Лидерът на Северна Корея отправи послание, че четвъртото поколение от династията Ким ще поеме управлението на страната, включително и ядрените оръжия, твърдят специалисти по севернокорейска политика. 

Ким Джу Ае, за която се смята, че е на 13 години, придружи баща си по време на тествания на балистична ракета, а заедно с нея беше и майка й Ри Сол Джу. Според мнозина, спорадичните прояви на първата дама са знакови и имат много стратегически послания. Освен това се използват за успокояване на духовете, когато се появи напрежение в обществото.

Няма съмнение, че Ким успя да предизвика истинско земетресение с представянето на дъщеря си. Лидерът на Северна Корея досега ревниво пазеше наследниците си, но явно предупреждава севернокорейския елит, както и чуждестранните представители, че страната остава под властта на семейството му.

Смята се също така, че Ким Джу Ае вероятно ще заеме централно място в управлението на страната, или подобно на леля си Ким Йо Чен ще стане висш съветник на диктатора.

Цялото семейство носеше цветове подходящи за военни униформи, но Ким Джу Ае носеше бяло яке. Не е ясно дали това е нейното послание за мир, спрямо военните атаки на баща й, но появата й определено предизвика фурор и вълнение в целия свят.

Досега се смяташе, че Ким има две дъщери и син, а отсъствията на съпругата му от обществения живот бяха повод за редица спекулации, включително отвличане и смърт. Сегашната й изява, заедно с дъщеря й, категорично бетонира властта на Ким в Северна Корея. И е знак, че семейството остава сплотено в моменти, когато има сериозни противоречия и напрежение дори в Корея, относно диктатурата на Ким.

Ексклузивно! Ким Чен Ун показа тайната си дъщеря за първи път (Непоказвани снимки)

Ексклузивно! Ким Чен Ун показа тайната си дъщеря за първи път (Непоказвани снимки) - Снимка 2

Ексклузивно! Ким Чен Ун показа тайната си дъщеря за първи път (Непоказвани снимки) - Снимка 3

Ексклузивно! Ким Чен Ун показа тайната си дъщеря за първи път (Непоказвани снимки) - Снимка 4

Сн. EPA/AP