Не крие, че дори не си е мечтала за такава любов

Турската звезда Ебру Шахин хвърли феновете си в шаш.

За никого не е тайна, че актрисата готви сватба с изгората й – баскетболистът Джеди Осман.

Оказва се обаче, че Ебру Шахин и Джеди планират да вдигнат две сватби. Турските медии не пропуснаха да отбележат тази новина.

Ебру Шахин шашна феновете сиЕдното от сватбените тържества разбира се ще се проведе в родината им – Турция. Втората сватба Ебру и Джеди пък ще вдигнат зад Океана. Там изгората на актрисата гради спортната си кариера напоследък и има доста приятели.

Ебру Шахин и Джеди Осман са сочени за една от най-проспериращите двойки сред турските звезди. Нейните фенове не крият радостта си от това, че сватбата на любимката им най-после ще се състои.

Актрисата споделя за годеника си, че въпреки, че идват от различни среди, погледите им, са насочени в една посока. А това е сред най-важните неща за успешния брак, смята тя.

Категорична е, че в лицето на Джеди е открила своята сродна душа.

На родните зрители Ебру е позната с участията й в сериалите „Завинаги“, „Вятърничав“ и „Опасно изкушение“.

Очевидци разкриват, че баскетболистът е толкова хлътнал по огнената брюнетка, че я посещава дори на снимачната площадка. По време на заснемането на сериала „Вятърничав“, той ходил при нея, за да изкарат заедно кратката пауза между тренировките и мачовете му в Кливланд.

Източник: trud.bg