Джорджина Родригес се появи на червения килим в целия си блясък!

Половинката на Роналдо - брюнетката Джорджина Родригес се превърна в топ персоната на фестивала на киното в Кан. Красавицата събра очите на всички, които не очакваха да я зърнат на събитието, още по-малко пък толкова свежа, уверена и силна. Знаем, че в средата на миналия месец тя и футболиста изгубиха едно от своите близначета при раждането.

Джорджина Родригес събра погледите в Кан след трагедията! (показа колко е силна)

Те щяха да имат две отрочета, но в крайна сметка живо се роди само момиченцето, а момченцето беше изгубено при самото раждане. Ударът за фамилията бе страшно тежък и двойката пожела да бъде оставена от медии, за да може спокойно да лекува раните си. Очевидно Джорджина, а и Роналдо, са се отдали изцяло на своето малко момиченце и на другите си деца, за да преодолеят по-безболезнено и бързо шока.

Днес, на червения килим, Родригес буквално блестеше. Тя бе подбрала дълга красива рокля в сребристо, с провокативна цепка и прилепнала по тялото. Косата й бе прибрана на кок, а по ръцете й имаше бижута с изумруди и диаманти. Всички впериха очи в хубавицата, която определено бе една от черешките на тортата.

Помним как Роналдо я срещна и си я хареса в испански бутик, в който Родригес си вадеше хляба като най-нормална и бедна продавачка. Но като е писано да срещнеш принца - ей на! Нейната история се оказа сбъдната съвременна приказка, която подклажда надеждите на много по-малки момиченца.