Вътрешен човек наскоро каза пред People, че романът на Брад Пит с дизайнерката на бижута Инес де Рамон „е първата сериозна връзка на актьора след развода му с Джоли. Двойката е заедно от година - за първи път папараците ги снимаха заедно на концерт на Боно преди година през ноември . И тези връзка става по-силнавсеки ден.

Вярно е, че звездите рядко се показват заедно на публични места, с право вярвайки, че истинското щастие обича тишината. Но беше невъзможно да се пропусне такъв повод: Брад чукна 60 години на 18 декември, а Инес 34  на 19-ти.

Джоли ще умре от завист: Подмладеният Брад Пит излезе с новата си красива приятелка и празнува РД – Снимки)

Възрастовата разлика между влюбените обаче е напълно невидима. Брад винаги изглежда като истински красавец, а до де Рамон изглеждаше двойно по-млад. И това ясно се вижда на снимките преди звездното парти, което актьорът организира в моден ресторант в Лос Анджелис, решавайки да отпразнува и двата рождени дни.

Джоли ще умре от завист: Подмладеният Брад Пит излезе с новата си красива приятелка и празнува РД – Снимки) - Снимка 2

За тържеството Пит избра широки черни панталони и черна риза с еклектичен златен принт. А Инес показа великолепната си фигура в кремава мини рокля с лек шал в тон. Но основното не бяха тоалетите на влюбените, а техните блестящи лица.

Джоли ще умре от завист: Подмладеният Брад Пит излезе с новата си красива приятелка и празнува РД – Снимки) - Снимка 3

„Джоли вероятно умира от завист в момента“, започнаха да пишат коментатори в социалните мрежи. Напомняме, че Анджелина, за разлика от бившия си съпруг, напоследък не изглежда по най-добрия начин на снимките на репортери: тъжна, по-слаба и сякаш остаряла

Между другото, Инес и Брад решиха да си отделят цяла седмица ваканция - романтични срещи, срещи с приятели и почивка. Така че може би през следващите дни ще можем да се възхищаваме на тази красива двойка повече от веднъж. След това Пит ще се върне към работата по своя филм на снимачната площадка.

Източник: Космо.ру