Актрисата Джина Дейвис направи изненадващи разкрития за Брад Пит. Звездата с която актьорът си партнира преди повече от 30 години, даде интервю в което сподели доста неудобна тайна на артиста. Двамата си партнираха по време на хитовия филм "Телма и Луиз", който превърна Брад в звезда. По онова време обаче актьорът е имал забавни мании, които едва ли би искал да сподели пред света.

 

Но Дейвис няма такива скрупули и наскоро разказа пикантни подробности от работата им.

"Той беше много срамежлив и много сладък. Постоянно се притесняваше от камерите. Като цяло нямаше никакъв проблем да се снима в каквито и да е сцени, но имаше петно отзад и караше гримьорката да го прикрива след всеки дубъл. Беше съгласен и на най-провокативните сцени, но държеше да скрие този малък недостатък от тялото си. Много се забавлявахме, когато все тичаше, за да го гримират на това място", смее се 66-годишната актриса.

Брад, освен това се срамувал изключително много от гласа си. "Не давам пет пари как изглеждам пред камерите, нито съм се вълнувал какво ще ме направи известен. Но и до днес се свивам вътрешно, щом чуя високия си глас в този филм. Наистина ми е неудобно от това", споделя самият актьор.

Той признава, че е изключително благодарен на Ридли Скот и Джина, че са му дали шанс. "Бяхме петима актьори на прослушването, а мисля, че те бяха отчаяни. На кастинга се състезавах с Джордж Клуни, но Джина ми даде шанс. Тя ме извика и ми каза "Ей, Русото... Можеш ли да играеш? Ела насам". Така започна всичко.", спомня си първия си пробив в киното Брад.