Джей Ло е почитателка на стегнатите клинове със змийски принт. Звездата за нищо на света  не иска да се откаже от любимата си имитация на змийска кожа, въпреки, че катастрофално не й отива.

Дори да имате атлетична и стегната фигура като на холивудската знаменитост грешната дреха може да съсипе напълно визията ви.

Дженифър Лопес на 2 февруари бе забелязана да излиза на разходка , облечена в подобен клин, който добави към 30 килограма наднормено тегло. Визуално бедрата й изглеждаха невероятно дебели,  отпуснати и всичко това заради шарката, която фрагментира повърхността. Така създава илюзия за целулит, въпреки, че Джей Ло притежава най-атлетичните крака в цял Холивуд.

Дженифър Лопес втрещи с дебели кълки (Ще ви шокират тлъстите й бедра – Снимки)

Това обаче изобщо не смущава такава знаменитост като нея – тя обича да носи леопардов принт, както и други  дрехи с анималистични мотиви. Собственичката на ярък и контрастен външен вид  обича да изглежда грандиозно, въпреки, че в повечето случаи  такива облекла добавят към фигурата  на звездата допълнителни сантиметри.

Дженифър Лопес втрещи с дебели кълки (Ще ви шокират тлъстите й бедра – Снимки) - Снимка 2

Мненията на феновете са разнопосочни, едни харесват звездата и казват, че краката й са нормални и красиви. А други я критикуват и недоумяват защо го прави.