Световноизвестната певица Дженифър Лопес събра всички погледи в точка с разкритието, което направи за брака си с холивудския актьор Бен Афлек.

 

Тя обясни, че е взела решението да добави фамилията на съпруга си към своята заради романтичната си природа.

 

Пред списание „Vogue“ тя разкри, че след брака е Дженифър Лопес-Афлек. Певицата съобщи новината и в личния си блок, но малко след това изданието „Ню Йорк Таймс“ излезе с колона, списвана от писателката Дженифър Уайнър, която осъди доста сериозно тази й постъпка.

 

Уайнър е категорична, че Джей Ло е нарушила тотално принципите на феминизма. Тя припомня, че традицията по приемане на фамилното име на съпруга се е появила във времето, в което се е считало, че омъжвайки се за съпруга си, жената става негова собственост.

 

Според Уайнър знаменитостите категорично не трябва да са подвластни на подобни жестове. Тя подчертава, че би било добре, ако Джей Ло успее да принуди съпруга си да вземе нейната фамилия. Певицата обаче остана истински изненадана от съжденията й и подчерта, че в случая единственото, което я е водило при вземането на решението й, е била любовта.

И контрира, че въпреки, че е силна и независима жена, обича романтиката и традициите.

Източник: nova.bg

Дженифър Лопес събра всички погледи в точка с това разкритие за брака си с Бен Афлек