"Докато светът и обществото ме обвиняваха, че съм кариеристка, която отказва да роди на мъжа си дете, аз се борех отчаяно, за да бъда майка. За нещастие не успях". Така актрисата Дженифър Анистън започва своята изповед. 

"Моята най-голяма болка винаги е била, че нямам деца. Много исках да имам такива,  но съдбата не ми даде шанс. Докато пресата сипеше обвинения по мен, че отказвам да родя деца и убивам браковете си, аз тайно ходех на ин витро процедури, изкуствено осеменяване, пиех чайове, таблетки, прилагах хормонална терапия. За нещастие нищо не помогна. Никой не ми каза да си замразя яйцеклетките и знам, че този кораб вече отдавна е отплавал. Но ме боли от отношението към мен", казва още актрисата.

Дженифър признава, че с Брад са се разделили именно заради факта, че не е могла да му даде дете. С Джъстин Теру ситуацията е подобна. Двамата правят опити, но тя не е в състояние да зачене, което я тласка към дълбока депресия.
"Пази Боже, в наши дни, една жена да е успешна и да няма деца, а кариера. Веднага я заклеймяват. Щастлива от живота си и с времето се научих да приемам нещата. Но преминах през ада, за да оценя това", казва още  Анистън.э