Връзката на принцеса Даяна с милионера Доди ал Файед остана една от най-любопитните загадки за всички времена, заради жестоката и мистериозна все още кончина на двамата. Знаем, че катастрофата в тунела в Париж, където те загинаха, все по-рядко е представяна като случайност, а се говори директно за поръчка. От кралското семейство, или не, остава въпрос без отговор...

Днес обаче, след като бе заснет филмът "Короната", холивудският мениджър Пол Коен, който е познавал добре Доди, излезе с разкрития. Той заяви, че филмът изобщо не се спира върху истините за ал Файед, а се води по някакви отвлечени и романтични легенди.

Коен бе категоричен, че Доди е бил наистина мил и добър човек, много чаровен, но основното при него било, че не се интересувал от секса. И не, защото е харесвал мъже, а защото просто бил асексуален. Това, което го влечало и към което имал адска зависимост, бил кокаинът.

"Всички го взеха за женкар едва ли не, защото наистина около него беше пълно с жени, които му се слагаха. Той е бил на купони с красавици като Брук Шийлдс, Джулия Робъртс, Уинона Райдър, а после и връзката му с принцеса Даяна... Но мога да гарантирам, че двамата не са имали, или са имали крайно мимолетна сексуална авантюра. Доди просто не се интересуваше от това", казва Пол Коен. И си спомня, че бащата на ал Файед е правил милиони опити да го откаже от коката, но безуспешно.

Източник: Crimesbg.com