Красавицата Ханде Ерчел, която изпълнява ролята на Еда в сериала „Почукай на вратата ми“ безспорно се превърна в една от най-обсъжданите турски актриси.

Нейните почитатели се интересуват горещо не само от работата й, а и от личния й живот. 
Новото при нея е, че неотдавна тя оглави класацията "10-те най-красиви мюсюлманки в света", който бе съставен от известното онлайн издание FillGap News.

Място в него намират още две имена от Турция – актрисата Фахрийе Евджен, която в момента е в очакване на втората си рожба – на нея й е отредено второто място и Мерием Узерли, която се нарежда на седмо място.

Последователите на красивата Ханде в социалните мрежи надхвърлят 29 милиона. След като сериалът „Почукай на вратата ми“ бе излъчен в чужбина, броят на феновете й се увеличи лавинообразно. 

Истината обаче е, че към днешна дата в личен план актрисата преживява много тежка драма, която е свързана с болестта на нейната малка племенница – Мави. 
При все, че заради проблемът Ханде отдавна не е качвала публикации в социалните мрежи, тя все още е на дневен ред. Нейните почитатели очакват с нетърпение новият й проект в дигиталната платформа Disney Plus, с която актрисата подписа договор.
Източник: trud.bg
 

Драма в живота на Ханде Ерчел (Еда от „Почукай на вратата ми“)