Изглежда и кралските особи са като обикновените семейства

Едва ли на някого му е минавало през ум, че титулувани особи като Кейт и Уилям, могат да се наричат с прякори.

Обикновено в представите на простосмъртните те са изключително консервативни личности, които едва ли не си говорят на „Вие“, дори когато са сами. Е, изненадващо или не, нещата далеч не стоят по този начин.

Дори не сте предполагали с какви смешни прякори се наричат Кейт и Уилям

Нещо повече, оказва се, че Кейт и Уилям се обръщат един към друг с прякори. При все, че в очите на мнозина, те са изискани кралски особи се оказва, че не се различават от което и да е обикновено семейство. Прякорите им, са живото доказателство за това.

Истината е, че прякорът на принц Уилям датира още от запознанството им с Кейт в университета. Тогава тя нарича бъдещия престолонаследник на Великобритания Big Willy (Големия Уили).

Заради честите му мрънкания по отношение на буйната й коса, Уилям се сдобил и с още един прякор – Baldy (Плешивко), отбелязва на страниците си изданието The Sun.

Разбира се Уилям също не й останал длъжен. В отговор на „нападките“ й, той започнал да я нарича DoD, което идва от абревиатурата за херцогиня на Дулитъл (Duchess of Dolittle).

Този й прякор обаче визирал фактът, че Кейт нямала кариера, преди да сключат брак. Всъщност според запознати този й прякор идва от do и little, което в превод означава „върша малко“.

Интересен факт е, че Кейт отнесла критика и от кралицата за това, че й липсва опит.

Източник: zajenata.bg