Доналд Тръмп обвини и Европа, че дава по-малко пари на Украйна!

Екс лидерът на Америка - Доналд Тръмп направи поредното си шокиращо изказване. Недоволен от ситуацията в национален и в световен мащаб, Тръмп обвини Европа, че е дала много по-малко пари на Украйна, отколкото Щатите. По думите му, Америка е дала до момента 60 милиарда долара на страната на Зеленски.

"Европа е много по-засегната от тази война, но не е дала и половината от нашата сума. Редно ли е това?! Да не забравяме и пак да го повторя, че ако аз бях още президент, тази война нямаше да я има. Който иска да вярва, който не - не, не ми пука. Но това са истините и фактите", заяви Тръмп, който жестоко атакува и настоящия си колега Джо Байдън.

Според Тръмп изцяло Байдън е виновен, че САЩ са изгубили напълно предишния си облик и вече не са могъщата и силна страна, която бяха толкова години. Бившият държавен глава обвини настоящия, че само той е причина за срива и зависимостта на Америка, която по думите му, трябвало да се моли на света.

"Бяхме силни, бяхме енергийно независими, бяхме напът да станем по-могъщи от Русия и от Саудитска Арабия, но господин Байдън си свърши работата така, че ни срина за нула време и ни направи слаба държава. Бедни сме, на колене сме и молим за помощ, за енергийни ресурси", гневи се Тръмп.