По всичко личи, че мълвата за предстоящия развод между херцозите на Съсекс – Меган Маркъл и принц Хари ще се окаже повече от истина.

 

Преди броени дни кралски експерт взриви бомбата с новината, че отношенията на двойката не са никак розови, нещо повече – те дори живеят разделени.

 

При все, че се появяват заедно на публични места, съпрузите вече са потърсили помощта на бракоразводни адвокати.

Към днешна дата Хари и Меган продължават да се преструват, че все още са заедно и всичко помежду им е цветя и рози. Истината обаче е, че двойката е раздирана от сериозни проблеми и вече са постигнали споразумение за развод, разкрива кралският експерт лейди Колин Кембъл.

 

Към днешна дата херцозите на Съсекс все още не са коментирали официално тези слухове, но поведението им е повече от потвърждение.

Припомняме, че неотдавна двойката бе засечена на вечеря в калифорнийския ресторант „The Dutchess“, която обаче съвсем не преминала гладко. Очевидци разкриват, че двамата съпрузи си говорили на висок тон, отбелязва New Idea.

 

Конфликтът помежду им далеч не се ограничил само до крясъци. В един момент Хари станал от мястото си и напуснал заведението, зарязвайки Меган сама на масата.

Очевидци разкриват, че двамата си бъбрели мило, докато изведнъж възникнало сериозно напрежение помежду им. Така и не става ясно обаче какво не са успели да разделят двамата. Очевидно изобщо не са се притеснили от факта, че сценката се разиграва пред очите на останалите клиенти в ресторанта.

Източник: zajenata.bg

Див скандал между Меган и Хари на обществено място, шокира света