Дъщерята на Джо Байдън казва, че е хиперсексуализирана!

Световен скандал гръмна след като Daily Mail извади наяве разкритието за тайния дневник на щерката на американския президент. В него 41-годишната Ашли Байдън е описала шокиращи неща за живота си, а дневникът е бил открит случайно от непозната дама, която го е продала за над 40 000 долара. Ашли го е забравила под матрака в клиника за рехабилитация, където попада неведнъж заради зависимостта си към опиатите.

В дневника на Ашли пише, че тя е започнала да прави секс от съвсем невръстна възраст и е хипер зависима от него. "Не знам коя е причината за това ми състояние - дали многото сексуални контакти с мъжете, или пък душовете с моя баща, които сега знам, че са били нередни. Но аз наистина съм зависима от това и не мога да се спра", споделя в "тайника" си Ашли.

Тя е омъжена за известен хирург, но признава, че въпреки това е ходила да се ч*ка с други мъже и то нееднократно. Щерката на Байдън има чувство за вина относно всичко, което прави, но казва, че не може да се спре. Признанията й разбуниха цяла Америка, макар някои медии да се опитват разбираемо да потулят скандала.

В своя дневник Ашли казва също за поредното си посягане към дрогата, за което съобщила на родителите си. Тогава баща й, вече президент, се разплакал на телефонната линия и казал, че е притеснен, но ще й помогне, защото знае как.