Шакира изглежда повече от чудесно, няма и помен от тъга по Пике!

Семейната идилия на Шакира с Жерар Пике приключи съвсем наскоро, а причината бе скандална - изневяра на футболиста с неизвестно младо гадже. Разбира се, певицата дори и не помисли да дава втори шанс на неверника, а му посочи вратата и да се изнася. Вече повече от месец Пике обитава отделен апартамент в Барселона, а синовете им са при Шакира.

Сладураната обаче никак не изглежда унила и депресирана, точно обратното - тя бе уловена от папараци да кара сърф и да се забавлява с децата си и с... мистериозен красавец. Мигновено всички се запитаха това ли е новият мъж до нея, след като погледът на Шакира буквално сияе, докато се гледат.

Е, не е ясно засега дали двамата имат романтична връзка, но лицето на изпълнителката и излъчването й не са точно приятелски. Другото, което радва феновете й е, че Шакира изглежда повече от прекрасно. 45-годишната певица е адски младолика, но в случая от нея струи неподправена радост и някакво облекчение.

Двамата с Пике нямат официален брак, така че поне ще си спестят одисеята покрай развода, който бе неизбежен. Пике не се е вясвал публично в компанията на блондинката, разбила семейството му, затова не се знае дали са заедно и до сега, или бързичко е охладнял към нея след като е изконсумирал страстта си.