Световната френска тенис звезда нададе вик!

"Насилвана съм! Системно! Докато бях още на 15 години. Ужасът продължи до пълнолетието ми, но бях заплашвана да си мълча, ако искам да продължа с кариерата си" - това извика на висок глас и пред цял свят френската тенис легенда Фиона Феро, която днес е на 25 лазарника. Феро, която е личен познат и с президента - Еманюел Макрон, посочи с пръст като свой насилник собствения си треньор. Всъщност вече бивш такъв - Пиер Бутейр.

Фиона разказа пред медиите и пред съдиите, как докато била на 15, Пиер й посегнал. В началото го правел завоалирано като уж случайно я докосвал по тялото. После обаче бързо започнал да става настъпателен и по-агресивен, което довело до кошмарния първи път на сношението. Треньорът продължил да задоволява животинския си нагон с нея, докато тя не навършила пълнолетие.

В отговор на обвиненията й, самият Бутейр не отрече основното. Той потвърди, че с Фиона са правили с*кс, но не спира да твърди и да се кълне, че той винаги е бил по тяхно взаимно желание. Двамата се били харесали, тя дори се влюбила в него и връзката им се родила - това твърди треньорът.

Към момента се търсят други спортистки или близки до него лица, които също да повдигнат обвинения и да му потърсят сметка. Разследването тече и ако Пиер бъде доказан като виновен, като нищо ще му се наложи да клечи в килията за цели двайсет, че и повече годинки.