Чаровният актьор с турски произход Ибрахим Челиккол изглежда крои планове да зареже актьорската професия.

Познатият на българските зрители от участието му в сериалите „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, „Черно-бяла любов“, „Ифет“ и „Милост“ вече притежава собствена флотилия.

Екранният Мехди Караджа от „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ се е сдобил с четири риболовни кораба. Сделката екранният чаровник е финансирал със спестяванията си и е допълнил с банков заем.

Любимецът на милиони жени по цял свят крои да се превърне в един от лидерите на пазара за морски деликатеси, при това до няколко години.
Челиккол е роден на 14 февруари 1982 година. И като типичен представител на хората, родени навръх Деня на влюбените изглежда и той също е доста влюбчива личност, освен това е и доста избухлив. Ибрахим е родом от Измит.

След като баща му напуска този свят, Ибрахим, заедно с майка си, братята и сестрите си се преселват в Истанбул. Майка му е гръцка помакиня. Именно край Босфора левентът се захваща с манекенство, което за него не е никак трудно предвид стройната му фигура и естественият и неподправен чар.Осман Синав, който е един от прочутите продуценти и режисьори в Турция е човекът, който го вкарва в киното. Дебютната роля на Челиккол е във филма „Наркотерор“.
Почитателите му са наясно с факта, че в края на миналата година той преживя тежка лична драма – със съпругата му Михре Мутлу сложиха край на брака си. Оттогава водят люта битка за двамата си сина.
Източник: Уикенд 

Чаровникът Ибрахим Челиккол води тежка битка