Информацията, че Хари ще бъде сам на коронацията на баща си отново разбуни духовете в медиите. Фактът, че Меган няма да го придружи и ще остане в Калифорния с децата съживи слуховете, които се носят от месеци, че бракът на Съсекс е в криза.

След излизането на автобиографичната книга на принца през януари се заговори за скандал при който Хари и Меган стигнали до бой. Наложило се намесата на полицията да успокои бунтовните херцози.

За това пише немското издание Frau Aktuel,което издава, че скандала бил предизвикан от неща написани от принца за бившето му гадже Челси Дейвис. Той я описва „като най-доброто нещо, случило се в живота му”, а тези думи не се понравили на законната му съпруга.

Чарлз плаща на Меган 50 млн паунда да я изхвърли от живота на Хари (Разводът на херцозите наднича зад ъгъла – Подробности)

После се заговори за още напрежения между херцозите. След оплювките по кралското семейство в Нефликс и мемоарите доста влиятелни хора изчезнаха от живота на Съсекс. Като например Опра Уинфри, семейство Клуни, че и Барак и Мишел Обама, които се дистанцираха от семейството.

Скандалната двойка бе изключена от червения килим на Оскарите, няма да  се появят и на Мет Гала, а тази  ситуация е вбесила херцогинята.Бившата актриса не спирала да натяква на Хари, че заради него са ги изключили от Холивуд.

Такива слухове се разнасят из целия свят и са стигнали до ушите на самия крал. Който вече крои план как да измъкне по-малкия си син от лапите на меркантилната си снаха. Кралски източник твърди, че Чарлз е готов да плати на американката 50 милиона лири стерлинги , за да държи Меган далеч от Хари. И предвид факта, че принцът ще е сам на коронацията на 6 май , кралските наблюдатели са убедени, че разводът  на Съсекс наднича зад ъгъла.

Източник: espreso.mk