Чарли Шийн нарече певицата "селска идиотка", тя не му остана длъжна

Чарли Шийн и Риана влязоха в жесток конфликт. Двамата си размениха обидни реплики в социалната мрежа Туитър, а повод за нападките им един към друг стана посещение в бар в Санта Моника. Двете звезди се засекли по едно и също време в заведението, а годеницата на Чарли Шийн - Брет Роси, се оказала върла фенка на шоколадовата певица от Барбадос.

[caption id="attachment_411192" align="alignright" width="300"]Чарли Шийн захапа Риана Чарли Шийн захапа Риана[/caption]

Затова актьорът помолил сервитьора да предаде на изпълнителката, че половинката му много би се радвала, ако двете се запознаят. Риана обаче категорично отказала, заявявайки, че навън има прекалено много папараци, на които не иска да дава поводи за клюки.

Естествено, отказът й вбесил актьора, който и без това е известен с буйния си нрав. След случката Чарли Шийн постна съобщение в личния си профил в Туитър, адресирано до Рири. В него вбесената звезда от "Двама мъже и половина" пише, че певицата е оставила ужасно впечатление и явно той и годенаицата му не са достатъчно готини, за да получат благословията на "селската идиотка".

Разбира се, Риана не остана длъжна на обидата и отвърна отново чрез Туитър, наричайки Шийн "дърта кралица", научиха от "24 часа".