След като последните две години актьорът Чаатай Улусой изкара като необвързан, се похвали, че от лятото насам сърцето му е завладяно от нова любов. Известният турски журналист Омер Карахан отбелязва, че любимецът от малкия екран вече дели покрив и постеля с партньорката си от сериала „Безмилостен“ Сюмейе Айдоган. Освен актриса, 25-годишната красавица е певица и топмодел.

 

Макар двамата да живеят под един покрив, не бързат да обявяват връзката си като основната причина за това е, че само допреди няколко месеца Сюмейе бе сгодена за баскетболиста от „Галатасарай“ Махир Агав.

Светският хроникьор от многотиражен турски таблоид отбелязва, че дългучът още обича доскорошната си половинка и страда от раздялата им.

Припомняме, че в началото на лятото Чаатай имаше кратка секс авантюра с шефката на модна къща „Muse for all“ Гюлин Кошар. Тя пренощува на яхтата му и бе заснета от турски папараци на следващата сутрин, когато си тръгвала.

 

Чаатай сложи край на връзката си с дългогодишната си изгора Дуйгу Саръшан в началото на 2023 г. като причина за раздялата им стана изневярата на актьора с колежката му Илкин Тюфекчи. След като официалната му приятелка разбра, го изгони от общия им дом и впоследствие той заживя при свой братовчед.

 

Връзката на сексапилната госпожица Саръшан и Чаатай продължи цели седем години – двамата се залюбиха през есента на 2016 покрай работата си в сериала „Вътрешен човек“. Преди нея годеница на Улусой бе Серенай Саръкая, партньорката му от „Кварталът на богатите“.

Източник: Уикенд