Американската актриса Брук Шийлдс прокле девствеността си.

 

Тя съжали горко за това, че в зората на кариерата си е станала известна именно с това, че в началото на двайсетте си години, все още е била непорочна.

 

Припомняме, че 57-годишната актриса разкри в книгата си от 1985 г. „Сами по себе си“, че е загубила своята девственост на 22 години. По онова време вече е учила в колежа.

Връщайки се назад във времето смята, че е направила голяма грешка като е била толкова открита по тази деликатна тема, тъй като цял живот я преследва.

 

Вероятно си спомняте, че именно благодарение на това й признание, широката общественост й лепна прозвището „най-популярната девственица в света на шоубизнеса“.

Актрисата не пропуска да сподели и огорчението си от факта, че медиите са преекспонирали твърде много тази тема. Чувствала се крайно неудобно, когато "странни възрастни мъже" я разпитвали надълго и нашироко за нейната девственост по време на интервюта.

 

Щастлива е, че към днешна дата дъщерите й разговарят открито с нея по тази тема. Споделя, че положителното от създалата се ситуация е, че е придобила сериозна устойчивост. Припомняме, че Брук губи девствеността си на 22-годишна възраст от актьора Дийн Кейн.

 

След като била интимна с него, чувствала вина заради загубата на девствеността си, тъй като майка й очаквала да запази целомъдрието си до брака. Актрисата и модел смята, че родителката й е искала да упражнява абсолютен контрол и власт по този начин над нея, а израстването и интимните отношения означават, че я напуска.

Източник: lupa.bg

 

Брук Шийлдс прокле девствеността си