Бритни Спиърс е влюбена, но вече не е глупава!

Влюбена, но не и тъпа е Бритни Спиърс. Звездата, която години наред се бореше с алкохолна и наркотична зависимост, с алчността на собственото си семейство и с психиатри, опитващи се да я изкарат луда, най-сетне е свободна и самостоятелна. А и значително поумняла, в сравнение с малкото момиченце, станало звезда на 16 години.

Преди дни Бритни се омъжи за любимия си Сам Асгари, но не се остави романтиката да я заслепи. Преди да се венчаят, двамата са подписали предбрачния си договор, по идея на Бритни, който категорично декларира, че при развод Сам няма да получи и долар от богатството й. То възлиза на около 60 милиона британски лири и си остава само нейно.

Знаем, че Бритни мина 40-те лазарника, а Сам е на 28 години. Разликата им е значителна, макар външно да не си личи толкова. Спиърс има нелек опит с няколко предишни брака и явно е решила да се застрахова. Още повече, че съпругът, с когото имаше 55 часа брак във Вегас навремето, сега се опита да нахлуе на сватбата й със Сам. Става дума за Джъстин Александър, който обаче бе натирен от гардовете.

Бритни и Сам се венчаха пред около шейсет гости, сред които бяха Селена Гомес, Мадона и Дрю Баримор. А самият младоженец се измайтапи с договора като заяви, че и той не иска да дели спортните си обувки и джиповете с Бритни ако се разделят.