След скандалните снимки, на които е дори без конец по себе си и то на обществен плаж, пълен с хора, Бритни Спиърс продължава да буни духовете и да шокира света. Блондинката, която би трябвало да е щастлива от факта, че преди месеци сключи брак с новия си любим, явно отново има сериозни проблеми с психиката.

Бритни изригна истерично в мрежата, пред очите на милиони хора, като откровено и директно прокле собствения си баща. Който, по думите й, цял живот се е държал с нея като с отрепка, като с куче и не я е обичал никога.

"Всеки ден като се събудя се моля да усетиш поне част от моята болка, която ти ми причини. Искам да гориш в ада! Проклет да си! Мразя те и ми се повръща от теб за това, което ми отне в живота. С какво съм по-лоша, аз ли съм ти най-лошото дете, че към мен винаги се отнасяше като с куче. Даже по-зле от куче, като с отрепка... Но ти си този, който не струва, ти си боклук", не е на себе си Бритни в нета.

И продължи като обвини баща си, че още от малка постоянно й е повтарял колко е дебела и грозна, как не й е давал да яде, защото прилича на свиня. "Накара ме да не се харесвам, да мразя себе си и тялото си. Ти не си баща, ти си чудовище", не може да се успокои Бритни.