Бритни Спиърс отдавна не е оная чаровна млада певица, която се харесваше на мнозина с кукленската си визия. През последните години феновете се надяваха, че щом тя се освободи от попечителството на баща си ще започне да води нормален живот. В действителност се оказа точно обратното.

Веднага след като съдът я обяви за относително способна и свободна , за Спиърс започнаха истинските проблеми. Луди танци, неприлични кадри и безумни публични изказвания … и какво ли още не.

Дори сватбата с дългогодишния й любовник не можа да спре този отприщил се порой от шуротии.

Бритни Спиърс ужаси с подгизнала  с пот рокля (Поп принцесата лъсна мърлява и неподредена - Снимки)

Сега пък Бритни пусна видео, от което феновете й настръхнаха. На него певицата се показа как танцува в мръсна зелена рокля, с огромни петна пот под гърдите. Като написа следното: „Бях в колата, но видях тези розови графити и реших да потанцувам!”

Бритни Спиърс ужаси с подгизнала  с пот рокля (Поп принцесата лъсна мърлява и неподредена - Снимки) - Снимка 2

Хората се ужасиха от видяното и пишат:"Моля заведете я спешно на лекар!Нещо се случва с нея!”, а друг добавя:”Имам чувството, че всеки момент може да си обръсне главата, както преди. Това е знак, че е психично болна!”

Бритни Спиърс ужаси с подгизнала  с пот рокля (Поп принцесата лъсна мърлява и неподредена - Снимки) - Снимка 3

Може би причината за странното поведение на поп звездата се крие в проблеми с брака й. Само преди няколко дена тя отиде да се забавлява с красивия  си мениджър Крис Хъдсън на Хаваите. Но бе махнала сватбения си пръстен.

Самият й съпруг Сам Асгари също бе видян от улични фотографи сам и без сватбеното си бижу.