Бритни Спиърс изяде боя от един от охранителите на баскетболиста Виктор Уембаняма в Лас Вегас.

 

Макар информацията за инцидента да е доста оскъдна, според очевидци шантавата певица се е опитала да обара 226-сантиметровия французин по дупето.

 

Бритни хвана баскетболист за дупето и изяде боя

Бритни публикува съобщение в Инстаграм профила си във връзка със случката. Според нея отговорността за случилото се е на Уембаняма. Тя бърза да отбележи, че травматичните преживявания не са нови за нея, но подчертава, че определено не била подготвена за това, което й се е случило.

 

Певицата разказва, че е разпознала 19-годишния френски баскетболист в лобито на хотела, след което го видяла отново в ресторанта. Решила да го заговори при повторната среща и да го поздрави за успехите му, предвид факта, че Уембаняма бе избран под №1 в драфта

на НБА.

 

Тъй като било много шумно, Бритни го хванала за рамото, за да привлече вниманието му. Охранителят му обаче я ударил по лицето, без да се огледа, пред всички. Бритни се жалва, че ударът почти я съборил, а очилата й паднали на земята.

 

Разбира се Уембаняма описа случката по съвсем различен начин пред репортер на телевизионния канал „КЕНС 5“ Нейт Райън. Той се жалва, че „тази жена“ го хванала отзад, а не за рамото – направо го сграбчила за задника. Подчертава, че знае само, че охраната му я бутнал, но не е наясно с каква сила. Френският спортист посочва, че не се спрял, а продължил и се насладил на приятната вечеря. Не пропуска да отбележи, че по време на инцидента изобщо не е знаел, че това е Бритни Спиърс.

Източник: Уикенд