Британският политик твърди, че Владимир Путин се съветва с извънземни

Британският политик Саймън Паркс от лейбъристите направи скандални разкрития за руския президент Владимир Путин.

Тоя заяви, че има подозрения, че вина за кризата в Украйна носят влечуги инопланетяни. Саймън Паркс, който е и общински съветник в Уитби заяви, че Владимир Путин е съветван от извънземни рептили за войната в Украйна, пише „Дейли мирър”. Според него именно те насърчили действията му. Рептилите, кръстени „Северняците” подкрепили Владимир Путин срещу американското влияние в региона. Именно те го посъветвали, че трябва да се възпротиви с всички сили на САЩ.

[caption id="attachment_438245" align="alignright" width="300"]Британският политик твърди, че Владимир Путин се съветва с извънземни Британският политик твърди, че Владимир Путин се съветва с извънземни[/caption]

Лейбъристкият общинар сякаш е обсебен от извънземните. Запознати припомнят, че преди време той твърдеше, че е изгубил девствеността си именно от извънземно, когато бил едва 5-годишен хлапак. Нещо повече – той дори е убеден, че е плод на баща рептил от Северняците. В популярно шоу на телевизия ITV, Саймън Ралкс заяви, че е интимен с извънземни поне четири пъти годишно, пише Блиц.

Преди броени дни излезе информацията, че Владимир Путин се ужасил от остаряването си и прибегнал до лифтинг на лицето още преди пет години. Именно благодарение на него дължи младежкия си вид, твърдят от обкръжението му. Този факт бе разкрит и в документален филм на германската телевизия ZDF със заглавие “Човекът Путин. Тайните на руския президент”. Като се позовават на данни на западните спецслужби, авторите на филма разкриват пристрастеността му към спиртните напитки и партитата във времето, в което е бил агент на КГБ в Дрезден.

В документалната лента президентът на Русия е определен като „мързелив пияница”. Това определение се отнася за времето от 1985 до 1990 година, когато ръководил офиса на КГБ. Освен това от документалния филм става ясно, че Владимир Путин бил женкар и често подлагал половинката си Людмила на физическо насилие. Не е изключено и това да е причината, поради която двамата се разведоха през миналата година.

Тъй като Путин спи до късните следобедни часове, често пъти се случва да закъснее за срещи, пише "24 часа" като се позовава на източник от Кремъл.