Риана още докато бе бременна с първото си дете въведе модата на отворените рокли за бременни жени. Е, трудно е да се твърди, че всичките й образи бяха успешни!

Холивудската звезда обяви втората си бременност преди месец. Оказа се,  че в началото на февруари Рири е била поне в шестия месец.

За да подчертае деликатното си положение певицата облече тесен тоалет. Феновете отбелязаха, че и при първата си бременност тя предпочиташе отворени дрехи с  акцент върху корема.

Основната цел на певицата бе да разбие стереотипа, че една жена в положение трябва  да носи обемни дрехи и не може да изглежда секси.Ето защо  очакване на второ бебе Риана продължи да експериментира с още  по-откровени образи.

Отначало на Оскарите тя се появи  в тясна черна  рокля, но за афтърпартито я смени с комплект в цвят мента. Певицата бе облякла кроп топ с шлейф, в комбинация с пола, изрязана на ханша, ръкавици и сандали с връзки.

Бременната Риана лъсна в провокативен образ на афтърпартито на Оскарите (Любовникът й  награби  големия й корем – Снимки)

Бременната звезда в образа на „ментов бонбон” се появи заедно с партньора си  рапъра ASAP Роки. Който бе избрал светло бежово сако с черни ревери с панталони и боти.

Бременната Риана лъсна в провокативен образ на афтърпартито на Оскарите (Любовникът й  награби  големия й корем – Снимки) - Снимка 2

Двойката изглеждаше щастлива и доволна , а рапърът се усмихна широко и прегърна коремчето на любимата си.

Феновете буквално бяха зашеметени от кадрите и започнаха да обсъждат двойката. Мнозина обаче са обезпокоени от връзката на Риана с ASAP Роки, тъй като той многократно е имал проблеми със закона.