Кортни Кардашиян най-накрая отговори на горещия въпрос за бременността си.

Припомняме, че след публикацията й на снимка, на която е по бельо, Кортни бързо разбуни духовете и накара мнозина да си зададат този въпрос. Причината за него не бе само фактът, че позира по бельо, а и начинът, по който е застанала. 

От снимката се вижда ясно, че с едната си ръка е хванала телефона и си прави селфи в огледалото, а с другата придържа корема си – типичен жест за бременните жени.
Тази й публикация натрупа над два милиона лайка за по-малко от два дни и разбира се бе залята от хиляди питания дали е бременна.

Риалити звездата не пренебрегна питанията на последователите си и отговорът й не се забави. Тя най-накрая реши да сложи край на спекулациите по тази тема.
Кортни Кардашиян категорично отрече мълвата, че е в очакване на рожба и обръщайки се директно към един от коментиращите отбеляза, че явно е пропуснал как изглежда женското тяло.

Оказа се, че въпросният кадър, разпалил горещата дискусия, е част от слайдшоу. Става въпрос за промоционалните й снимки за новата й линия витамини.
За никого не е тайна, че откакто е със съпруга й Травис Баркър на риалити звездата често й се налага да опровергава слухове за бременност.
Източник: lupa.bg

Бременна ли е Кортни Кардашиян?