Братята Кличко бяха на официалната вечеря в музея "Прадо"!

Музеят "Прадо" в испанския Мадрид посрещна елита на света в лицето на евролидерите, политици от НАТО, американския държавен глава и братята Кличко. Всички те се насладиха на шеметна вечеря, придружена с концерт на - забележете - украински музиканти (че и как иначе), а в промеждутъците обсъдиха политическото бъдеще на страните си и разбира се, това на Украйна.

На вечерята бяха показани и едни от най-фамозните произведения на изкуството в цял свят, а майсторът на кулинарията Хосе Андрес впечатли всички с чудесиите, на които е способен. В менюто имаше омари с босилек и зехтин, риба треска, приготвена с цвекло и портокал, печено на много бавен огън агнешко и още вкусотии.

Десертът бе шеметен с ягоди, които бяха подправени с виолетов екзотичен карамел, анасон и класическата бисквита от Мадрид - баркильо. Джо Байдън бе на вечерята, но не и сам, а в компанията на двете си внучки, което очарова мнозина. Владимир и Виталий Кличко също бяха сред почитаемите гости като не губиха от времето си, за да настояват за още антируски санкции.

Дали ще има допълнителни наказания спрямо Путин и страната му, не е ясно, но за момента нито една от страните не е заявила желание да отстъпи или да направи компромис със себе си и исканията си.