Братът на покойната принцеса Даяна – Чарлз Спенсър, взриви света с непоказвана до момента нейна снимка.

 

Нещо повече, той дори я нарече „дълбоко трогателна“. Фотосът на кралската особа вижда бял свят броени дни преди премиерата на новите серии от поредицата „Короната“.

 

Припомняме, че именно по-малкият брат на принцесата на народа бе този, който наследи семейното имение Алторп в Нортхамптъншър. Това се случи, след като баща им издъхна през 1992 г. към днешна дата Спенсър живее там с третата си съпруга Карън и дъщеричката им – лейди Шарлот.

 

Снимката, която той сподели е от 1989 г. На нея той позира до сестра си, заедно с баща им по време на приема по случай 65-годишния му рожден ден.

Чарлз Спенсър отбелязва, че публикува снимката по повод Деня на Вси светии, който е известен като Денят на мъртвите – времето, в което живите си спомнят с обич и умиление за онези техни любими хора, които вече са отлетели към отвъдното.

 

Той отбеляза в профила си в Туитър, че и сестра му, и баща му, му липсват изключително много.

Публикацията му видя бял свят едва, след като група приятели от най-близкото обкръжение на Даяна, заклеймиха сериала на Нетфликс.

Тяхната бурна реакция бе породена от факта, че 25 години след трагичния край на принцесата в тунела Алма, в Париж, снимачният екип на Нетфликс бил забелязан да заснема моменти, пресъздаващи случката.

Източник: zajenata.bg

 

Братът на принцеса Даяна взриви света с непоказвана до момента нейна снимка (ФОТО)