Брад Пит винаги е бил смятан за най-големия прелъстител на Холивуд и има защо. Не е тайна, че той е един от най-желаните мъже.

Брад от години носи косата си дълга. И феновете му казват, че му стои страхотно. Само, че на наградите „Златен глобус” актьорът ни поднесе изненада. Когато той се появи всички видяха, че той се е подстригал и прилича на оня красавец от доброто старо време.

Брад Пит шашна с нов имидж на Златен глобус (Холивудският сърцеразбивач по-щастлив от всякога – Снимки)

Брад Пит шашна с нов имидж на Златен глобус (Холивудският сърцеразбивач по-щастлив от всякога – Снимки) - Снимка 2

Брад Пит шашна с нов имидж на Златен глобус (Холивудският сърцеразбивач по-щастлив от всякога – Снимки) - Снимка 3

На церемонията по награждаването той седна на една маса с колежката си Марго Роби, актрисата която бе обявена за най-красивата жена в света и то за трети пореден път. А освен това скоро стана ясно, че е и най-високо платената актриса сред холивудските звезди.

Брад Пит шашна с нов имидж на Златен глобус (Холивудският сърцеразбивач по-щастлив от всякога – Снимки) - Снимка 4

Брад Пит шашна с нов имидж на Златен глобус (Холивудският сърцеразбивач по-щастлив от всякога – Снимки) - Снимка 5

Мнозина очакваха Брад да се появи с новата си приятелка Инес де Рамон, но това не се случи. Но пък актьорът, който скоро навърши 59 г изглеждаше фантастично. Новата му прическа свали няколко години от възрастта му и Пит бе видимо подмладен. Той не мина по червения килим, както е обичайно, но от множеството снимки от лъскавото събитие разбираме колко е щастлив с новата си половинка. През цялото време холивудската звезда не спря да се усмихва, а феновете са категорични, че любовта с Инес му влияе благотворно и го подмладява.