Брижит Макрон беше заложила на класиката!

Първата дама до президента Еманюел Макрон е постоянно следена от папараци и подложена на постоянни обсъждания и критики в мрежите. Не е нужно да обясняваме, че основната тема, пораждаща този интерес, е огромната й разлика в годините с Еманюел, както и факта, че Брижит не се церемони с хорските мнения, а се носи така, както й се иска.

Бомба: Спипаха Брижит Макрон по бански на плажа! (мъжът й неотлъчно до нея)

Тези дни президентската двойка бе засечена на плажа, където видимо се забавляваше. Впечатление прави и това, че държавният глава на Франция не се отделя от съпругата си и за миг, както обикновено. Единственото по-различно, което правеше бе, че докато тя се печеше през цялото време, той пък се занимаваше и с водни спортове.

Да се върнем обаче на Брижит. Първата дама бе заложила на бански, за който и най-големия хейтър няма да може да се хване. Банският бе напълно класически - цял, с черен цвят и нищо, което да бие на очи или да се натрапва в съзнанието на другите плажуващи.

"Тя е много стилна дама и знае къде отива, какво подобава и прочие. Защото да, на нейните години жените трябва да бъдат внимателни с избора си на дрехи, на бански, че и на бельо, тъй като много неща вече не им подхождат, а още по-лошото е да ги превърнат в карикатури. Но Брижит е дама със стил и няма особен риск да се изложи", коментират потребители.