Ивана Тръмп е заснета с тайнствен и по-млад мъж!

Трагичният край на Ивана Тръмп разтресе Щатите и е най-актуалната тема тези дни. Припомняме, че 73-годишната първа съпруга на Доналд Тръмп бе намерена мъртва след фатално падане по стълбите в дома й в Манхатън. Открита е от жена, която е част от обслужващия персонал в имението й, но е било късно да й се помогне.

Днес излязоха и официалните резултати от направената аутопсия, която установи, че причината за гибелта на Ивана е именно ударът от падането, тъй като имаше версия, че може да е получила сърдечна атака преди това. Самият бивш президент Тръмп призна, че е сломен от случилото се, защото той поддържаше близки и много добри отношения с Ивана.

Преди часове обаче се появи нова мистерия и тя е свързана с тайнствен и непознат за обществеността мъж, с когото бизнесдамата е била заснета само дни, преди инцидента. Те са спипани от папараците на улица в Ню Йорк, вървейки заедно и изглеждат видимо близки. Кой е човекът, засега не е ясно.

Ивана Тръмп имаше активен живот, в това число и романтичен такъв, като в последните години й бяха известни няколко връзки. Те обаче приключиха безславно, а дали въпросният господин е бил новата й изгора, още е рано да се твърди. Факт е обаче, че тя е отивала при фризьор, а после е имала среща, за която се е вълнувала.