Най-новият аксесоар на богатите и известните, е як и добре изглеждаш бодигард.

 

Броени дни, след като стана ясно, че Меган Маркъл е наела за себе си бившия телохранител на Ким Кардашиян, в. „Сън“ публикува шокиращо интервю с Лий Сансъм – баретата, охранител на принцеса Даяна в последните месеци преди кончината й. Той направи сензационното разкритие, че Лейди Ди е имала сексуални апетити към него.

 

Бодигардът на звездите: Жан-Клод ван Дам е отвратително нагло джудже с огромно его

Русокосият мъжага разкрива, че звездите изобщо не се интересуват от визитката му, а от начина, по който изглежда. Днес той е на достолепните 61 години. Разкрива, че бил нает от Доди Ал-Файед да охранява сина му и Даяна в Сен Тропе през 1997 г., буквално месец, преди смъртта им. Определя ги като очарователна и изключително възпитана двойка. Принцесата обаче била много шавлива и неколкократно го опипала по члена. Оказало се, че и други негови колеги, са имали същото смущаващо преживяване.

 

Иначе била прекрасна и очарователна жена, била много внимателна и имала добра дума за всеки. Наричала го Рамбо. Сближил се и със синовете й Хари и Уилям, дори ги научил да карат водни ски близо до брега, за да изпръскат обективите на папараците.

 

Миналата есен излезе автобиографичната книга на Лий, в която отделя доста голямо внимание на преживяванията си с бившата съпруга на сегашния крал на Великобритания. Той издаде томчето точно за годишнината от смъртта на Даяна, за да припечели някой и друг паунд от носталгията на британците.

 

Определя Жан-Клод ван Дам като „отвратително нагло джудже с огромно его“ и твърди, че няма по-голям боклук от него. Един от колегите имал желание да го гръмне още от първия ден, в който поели охраната му. Лий обаче го убедил да не го прави, тъй като иначе нямало да им платят. Разкрива още, че Ван Дам бил кокаинов наркоман и като се надрусал, ставал непоносим. Освен това е сигурен, че белгиецът е бисексуален и пошляпвал уж невинно охранителите по задниците им.

 

Като най-голямо свое постижение, Сансъм определя спасяването на покойната футболна легенда Пеле. Кралят щял да бъде смачкан от почитатели в английската столица и бодигардовете му се панирали. Единствен Лий реагирал адекватно и го извел през задния вход на магазина, в който бил заклещен.

Източник: Уикенд