Бодигард на Бритни Спиърс направи скандални разкрития за поп принцесата.

Бившият морски пехотинец Фернандо Флорес започнал работа като бодигард при нея преди 12 години. Само осем месеца по-късно обаче той напуска ужасен невъздържаното и откровено психопатично поведение на шефката си.

Тези дни бившият бодигард на Бритни Спиърс проговори пред британското издание „Сън“ и направи скандални разкрития.
Предвид фактът, че Флорес се е бил очи в очи с иракските специални части и признава, че е треперел от ужас от Бритни Спиърс, е достатъчно показателен за какво иде реч.

Бившият й бодигард твърди, че певицата е напълно непредсказуема и несъмнено има тежки поведенчески отклонения. Той се жалва, че бил подлаган на сексуално малтретиране във всеки един момент, в който останели насаме.

Той твърди, че често му се случвало Бритни да го гони чисто гола из дома си, приканвайки го да му направи св*рка. Била крайно възмутена от бягствата му и постоянно го питала какъв мъж е. за да избегне скандалите на Флорес му се налагало да се заключва в стаичката на охраната, където изчаквал отминаването на сексуалния й нагон.

Битни обаче била толкова невъздържана, че неколкократно си позволявала да го хваща за мъжкото достойнство, при това в присъствието на други хора. Възнамерявал да заведе дело за тормоз, но нещата били уредени от баща й Джейми. Очевидно бодигардът й е получил добра финансова компенсация, за да не я излага пред съда.

Той споменава и децата на Бритни, която в последно време не слиза от първите страници на таблоидите. За никого не е тайна, че 16-годишният Шон Престън и 15-годишният Джейдън Джеймс се отрекоха публично от нея и отказват да я чуят или видят. Двамата живеят с баща си Кевин Федърлайн.

Бодигардът никак не е изненадан от реакцията на синовете й, дори напротив – недоумява как това не се е случило по-рано. Той споделя, че едва ли някой може да си представи на какво е подлагала певицата наследниците си. Те живеели с постоянните й истерии, крясъци и дори бой. Казано с други думи – животът им направо бил непоносим.
В заключение той посочва, че децата на Бритни Спиърс, са изстрадали ужасно много.
Източник: Уикенд

Бодигард на Бритни Спиърс със скандални разкрития