Лекарите подготвиха близките на Боби Кристина Браун за най-лошото

Състоянието на Боби Кристина Браун е много критично.

Заради този факт лекарите са предупредили съпруга й Ник Гордън и баща й Боби Браун, че трябва да се подготвят за най-лошото. Колкото по-дълго време 21-годишната дъщеря на Уитни Хюстън остане в кома, толкоз повече намаляват шансовете й тя да дойде в съзнание.

Роднините на Боби Кристина Браун се молят тя да се възстанови, но въпреки това вече са подложили на обсъждане къде ще бъде погребението й.

[caption id="attachment_436167" align="alignright" width="300"]Лекарите подготвиха близките на Боби Кристина Браун за най-лошото Лекарите подготвиха близките на Боби Кристина Браун за най-лошото[/caption]

Припомняме, че единствената дъщеря на покойната Уитни Хюстън бе поставена в изкуствена кома заради оток на главния мозък. Тя е била откарана от съпруга й Ник Гордън в клиниката „Норт Фултън” в Розуел, Атланта, след като я е открил в безсъзнание във ваната. Боби Кристина Браун е приета в лечебното заведение в събота сутринта.

Полицейските власти разкриха, че до пристигането на екипа на спешна помощ, съпругът й Ник Гордън и негов приятел, който в този момент е бил в дома им, са й правили изкуствено дишане и масаж на сърдечната област. Към момента дишането на Боби Кристина Браун вече е стабилизирано, но все още е в интензивното отделение на клиниката, където вероятно ще остане до сетния си дъх.

Близки до семейството на покойната Уитни Хюстън определят ситуацията като римейк на смъртта й. Припомняме, че безжизненото й тяло бе открито във ваната на хотелска стая на 11 февруари преди три години. Боби Кристина Браун все още не може да преживее смъртта на майка си. Междувременно се появи информация, че до това критично състояние се е стигнало заради нанесен побой. Обстоятелствата по случая все още се изясняват.

Междувременно баща й – Боби Браун помоли журналистите да оставят него и близките му, за да се молят на спокойствие. Вестник „Дейли Мейл” отбелязва на страниците си, че е издадена заповед полицейските власти да направят обиск в дома й, пише pik.bg.