Дара Хуанг, известен американски архитект и бивша годеница на граф Едуардо Мапели Моци, настоящ съпруг на принцеса Беатрис, направи изненадващи разкрития за кралското семейство. Екс половинката на италианския аристократ неочаквано се съгласи да остави сина си на Коледа с кралското семейство. И дори нещо повече - позволила му е да учи в колеж в Британия, заедно с децата на другите кралски особи.

"Спя много по-спокойно вечер, когато знам, че детето ми е на сигурно място в британско училище, а не е застрашено от престъпността по улиците на Америка", каза Дара. Тя коментира също така, че няма никакви притеснения за сигурността на наследника й, докато той е с баща си.

За разлика от друга една американка, която не спираше да се оплаква, че семейството й е заплашено и едва ли не тя самата е на ръба на смъртта, заради което й се наложило да избяга в Америка, Дара е на противоположно мнение. Бившата годеница на граф Моци, допълва още, че намира кралското семейство за изключително естествени и нормални хора.

Не е тайна, че тя и Беатрис прекараха доста време заедно, когато стана ясно, че Едоардо и внучката на Елизабет Втора ще се женят. Дара дори бе поканена на кралската сватба и прекара доста време с фамилията, за да се убеди, че синът й няма да попадне във враждебна среда. Архитектата обаче нито веднъж не упрекна бившия си, или новата му съпруга в грубост и враждебно отношение. Беатрис също заяви, че се разбира чудесно с Дара и дори я смята за своя приятелка. 

Явно, противно на декларациите на принц Хари и съпругата му, другите  свързани с кралското семейство, не смятат, че фамилията се държи ужасно с хората около себе си.