Съпругата на Брус Уилис - Ема, прави всичко, за да скрие истината за състоянието му, но други не са толкова дискретни. Бивша приятелка на актьора проговори и направи ужасяващи признания.

 

Както е известно, миналата година Брус беше диагностициран с афазия и деменция. Актьорът прекрати кариерата си и се оттегли в имението си в Лос Анджелис, заедно със семейството си. Колкото и невероятно да звучи, за него се грижат не само съпругата му Ема, но и бившата му съпруга Деми Мур, както и трите им дъщери от първия му брак. Двете съпруги се подкрепят изключително ревностно една друга и с времето се сближиха като сестри.

 

Нито Деми, нито Ема разкриваха подробности, настоявайки да запазят достойнството на Брус Уилис. Но Мария Браво, бивша приятелка на звездата от "Умирай трудно" разказа потресаващи подробности.

 

"Истината е, че Брус е зле. Много зле. И състоянието му продължава да се влошава. Говорих с Ема и тя ми каза, че болестта прогресира бързо и става все по-тежко. Изпращам му много любов и позитивна енергия", добави още тя.

 

Двамата с актьора имаха кратка връзка през 90-те години, след което той се ожени за актрисата Деми Мур. Въпреки това с Браво останаха приятели и дори си партнираха в няколко проекта през годините.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Bravo (@mariarbravo)