Мелани Мартин, от която починалия Аарън Картър има син ще наследи от рапъра 800 млн след като той си отиде внезапно на 34  през уикенда.

Двамата нямаха законен брак, но бяха обявили годеж,а българката все пак е майка на сина на музиканта. А Принс е само на 11 месеца. Според известен сайт наследството се е стопило и то драстично след като през 2013 г Картър е фалирал и обявил публичен банкрут.

Аарън е издал повече от 4 млн копия от албуми само в Щатите, а в целия свят  бройката им е над 10 милиона. Той е имал участия в различни сценични продукти на The Fantasticks и Seussical, а в 2009 г участва в Dancing with the Stars на ABC, където заедно с Карина Смирноф печели 5-то място.

Преди дни тялото на Аарон бе открито от домашната му помощница бездиханно във ваната и в момента тече разследване за причините за смъртта.

Преди 1 ден Мелани, в компанията на най-близкия му приятел както и полиция извади от дома му своите лични неща.  Според сайта TMZ българката звъннала за съдействие на местния шериф, а всичките й вещи ги изнесли с няколко големи камиона.