До коронацията на крал Чарлз III, кралицата - консорт Камила вероятно ще загуби прозвището "консорт" и ще се сдобие с титлата - кралица на Англия. Придворните от Бъкингам правят всичко възможно, за да наложат съпругата на новия крал в обществото и явно се радват на голям успех.

 

"Администрацията на Бъкингам се надява без много шум да успее да превърне Камила в истинска наследница на Елизабет. И до коронацията на крал Чарлз III без много шум, тя да спре да се нарича кралица - консорт. Това определено ще бъде голямо постижение за нея, тъй като в момента се следи под лупа поведението й. Както и одобрението от страна на обществото.

Оказва се, че не само Чарлз, но и самата Камила имат намерение да заличат това пояснение от титлата й и полагат усилия, за да спечелят хората на своя страна. Нито намек за миналото и Даяна от страна на двореца, Камила се държи като Елизабет Втора, а обществото започва да я приема и обича. Целта на всичко това е при коронацията на краля, Камила също да получи регалите на кралица и да бъде призната за равноправен монарх и съпруга на краля. Акт, който един ден ще бъде необходим на Кейт, когато тя и Уилям заемат тези роли в държавата.

Засега обществото е благосклонно, но в медиите се появяват нови и променени истории от миналото между Камила и Даяна. А кралското семейство не се радва на този факт и са бесни, че фамилията търпи подобни проблеми и предизвикателства. При това в навечерието на толкова важно събитие като коронацията.