42-годишната херцогиня и 39-годишният херцог на Съсекс се отдадоха на предколедна почивка на Карибите. Меган Маркъл и принц Хари заведоха 4-годишния си син Арчи и 2-годишната си дъщеря Лилибет.

Позорната двойка на британската монархия реши да прекара семейна почивка в райско кътче. Меган и Хари и децата им бяха забелязани в Коста Рика. Двойката почиваше на живописната Плая Карийо и плажовете на провинция Гуанакасте, известна с чистия си пясък и хотели и ресторанти от световна класа. Херцозите на Съсекс пристигнаха в курорта на 14 декември, но подробности и снимки от пътуването им се появиха, след като семейството от Монтесито напусна страната на 21 декември.

Арчи и Лилибет на курорт:Херцозите на Съсекс бяха забелязани с децата си в Коста Рика (Снимки)

Бившата американска актриса и британският принц бяха снимани да се разхождат сред палми и друга зашеметяваща тропическа растителност. На един от кадрите Меган беше заснета в черна рокля с отворени рамене. Тесният тоалет подчертаваше стройната й фигура. Визията беше завършена със сламена шапка с широка периферия, слънчеви очила и бели кецове.

Маркъл носеше дъщеря си на ръце, Лилибет беше облечена в бяла ефирна рокля за слънчевия ден. На друг кадър двойката седи в зелено голф бъги, което курортът използва за транспорт. Меган се появи в бяла блуза с дълъг ръкав и дънкови микро шорти. Тя допълни тоалета с шапка и модерни джапанки.

Арчи и Лилибет на курорт:Херцозите на Съсекс бяха забелязани с децата си в Коста Рика (Снимки) - Снимка 2

Принц Хари държеше Лилибет в скута си, докато управляваше автомобила. Арчи седна между родителите си. Между другото, този сезон много холивудски звезди избраха живописния курорт.

Тази година херцозите не са поканени да споделят Коледа с британските си роднини и ще го отбележат в САЩ само с децата си.

Източник:Космо.ру