Тя обяви, че иска развод през социалните мрежи, но май не е съвсем така. Арабската принцеса Махра Бинт Мохамед Бин Рашид Ал Мактум, която обяви по интернет, че иска развод, неочаквано пусна в социалните мрежи... парфюм. Който носи името "Развод".

Продуктът е първи от марката й "М1", но мнозина я осъдиха заради решението й. "Може ли така да се подигравате с личните драми на хората? Нима разводът е забавление за вас? Продадохте личната си история, за да спечелите пари? Засрамете се!", бяха част от реакциите по отношение на принцесата.

Преди няколко месеца шейха Махра написа в социалните мрежи послание, с което обяви, че се развежда. "Скъпи съпруже, докато ти се забавляваш незнайно къде с други жени, аз ти съобщавам, че се развеждам с теб. Развеждам се, развеждам се, развеждам се. Всичко добро".

Постът й предизвика изключително сериозен отзвук, както и притеснения за живота и здравето й. Очевидно шейха Махра се чувства отлично, а от кралското семейство никой не е коментирал "малката й лудория". Вместо това тя публикува кадри, на които изглежда в страхотна форма и презентира нов парфюм. Очевидно ситуацията продължава да изглежда интересна... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mahram1.official