Семейството й потвърди скръбната вест

Холивудската актриса Ан Хеш напусна този свят.

Тя издъхна седмица след тежката катастрофа.

Припомняме, че 53-годишната Ан Хеш се удари с автомобила си в къща в Лос Анджелис. След тежкия инцидент тя бе транспортирана в болница, където бе в кома с тежки изгаряния.

Ан Хеш издъхна

Семейството на актрисата е взело решение да спре апаратите, които са я поддържали в кома. Запознати издават, че решението никак не е изненадващо предвид факта, че също като пилота от „Формула 1“ – Михаел Шумахер и Ан Хеш е била в мозъчна смърт.

Нейната приятелка Нанси Дейвис съобщи за края й с публикация в профила си в Инстаграм. Тя отбелязва, че Раят се е сдобил с още един ангел и допълва, че Ан е била най-милият и загрижен човек, когото някога е познавала. Признава, че сърцето й е разбито от мъка на хиляди парченца.

Новината за кончината бе потвърдена и от семейството на Ан Хеш.

Актрисата бе хоспитализирана на 5 август. А малко след това близките й разкриха, че е в мозъчна смърт и живота й се поддържа от апарати, за да може органите й да бъдат дарени за донорство.

Семейството й благодариха на всички за добрите думи и молитви и посочиха, че за съжаление травмите на Ан, са били несъвместими с живота. Така надеждите на мнозина актрисата да се възстанови бяха попарени.