Голямата руска певица Алла Пугачова публикува взривяващо обръщение към руското правосъдно министерство. Тя отправя молба към тях да бъде добавена в списъка с чуждестранни агенти, отбелязва ТАСС.

В обръщението, поместено в Инстаграм, тя моли да бъде причислена в редовете на чуждестранните агенти на любимата й страна. 
Междувременно, както знаете тази социална мрежа е забранена в Русия, тъй като принадлежи на корпорацията „Мета“, която Руската федерация определи като „екстремистка“ 

Министерството добави в списъка на физическите лица-чуждестранни агенти името на съпруга й Максим Галкин преди броени дни. Осъществяването на политическа дейност за чуждестранен източник – Украйна, е посочено в основанието за това.

В този ред на мисли, Алла Пугачова отбелязва, че е солидарна с мъжа си и го определя като искрен, честен и порядъчен човек, който е неподкупен руски патриот. 
Явно обаче грешката му е в това, че и той като много руснаци би искал родината му да процъфтява, да се радват на мирен живот и свобода на словото, а не такъв, който да слага край на децата им заради илюзорни цели, превръщащи родината им в аутсайдер и правещи все по-тежък живота на руснаците, отбелязва певицата. 

Припомняме, че семейството на Алла бе дълго време извън Русия, но се прибра преди около месец. 
Източник: lupa.bg

Алла Пугачова взривяващо: Аз съм предателка и чужд агент…