След последната проява на руската певица Алла Пугачова, при която пожела да бъде обявена за чуждестранен агент, тя бе обвинена, че страда от тежка медикаментозна зависимост.

Това се случи, след като изпълнителката на „Милион червени рози“, се обяви за солидарна със съпруга си.
73-годишната Алла помести в профила си в социалните мрежи видео, на което ясно се вижда семейството й, както и масата, на която са седнали. Освен това тя не пропусна да се похвали и с медикаментите, подчертавайки „моите хапчета“.

За никого от руските й почитатели не е тайна, че от години Алла Пугачова е под ударите на редица здравословни проблеми. 
Медик обаче успя да разгадае една от опаковките на лекарствата, които приема певицата.

Според Мариат Мухина, доктор на медицинските науки, диетолог и невролог, изпълнителката приема лекарства, за да поддържа в добро състояние физическата си форма. Тя смята, че примадоната се е подлагала на бариатрична операция за сваляне на килограми, след която приемът на въпросните медикаменти е задължителен. В случай, че не ги приема, ще развие тежка анемия, която ще доведе до летален изход.

Отново според Мухина, певицата е и с байпасна операция, заради която приема редовно и антикоагуланти, както и хранителни добавки, укрепващи сърдечния мускул. Казано с други думи, според Мухина, нормалното състояние на Алла Пугачова, е „планина от хапчета“.
Източник: varna24.bg

Алла Пугачова с тежка зависимост?