Ромина Каризи – дъщеря на легендарните италиански изпълнители Ал Бано и Ромина Пауър, даде живот на първородния си син Аксел Лупо преди дни в римска болница. Баща на детето е режисьорът Стефано Растели. Покрай появата на внучето легендарният 80-годишен певец позагърбил болежките, които го съсипват напоследък.

 

В последните години певецът е бил на няколко пъти на косъм от смъртта. Ал Бано преживял рак, развил исхемична болест на сърцето и едем на гласните струни. Най-драматичният момент в живота на музикалното семейство обаче е изчезването на тяхната първородна дъщеря.

 

Новороденото, което се появи на бял свят по естествен път след над 14-часово раждане, тежи 3 кг и 100 грама. Майката и синът са в отлично здраве, съобщиха от семейството за информационните агенции. Ромина-младша и Стефано Растели се запознали преди две години, докато участваха в тв предаване, и оттогава са неразделни.

 

Въпреки че са разведени, Бано и Ромина Пауър продължават да се изявяват заедно на сцена и да поддържат отлични близки отношения. 

Източник: lupa.bg