Поредната онеправдана и нещастна украинка, намерила убежище и работа у отзивчиви милионери, открадна главата на семейството. От благодарност, не от друго, разбира се...

Дейли Мейл тръмна с вестта, че 52-годишният милионер Хокон Овърли е зарязал съпругата си и двете си деца, които са ученици, за да се отдаде на приливите на страстта с 39-годишната бежанка Мария Полончук (вижте я на снимката).

Макар да не блести с кой знае какви външни данни, Мария явно се оказала доста добра и отзивчива в друга област и бързо изпила мозъка на милионера. Първо тя била подслонена от семейството му в дома им като й дали и подслон, и възможност да им помага, за да се чувства полезна.

Мария обаче се развихрила дотам, че започнала да оказва помощ не само за домакинството, но и за личните физически необходимости на Овърли. И така, броени месеци след появяването й, той съобщил благата вест на жена си, че я напуска.

Разбира се, Овърли предложил щедра издръжка и част от състоянието си на своето семейство, както и заявил, че няма да изостави децата си. Те обаче не искат и да чуват за него и за новата му изгора. А близки до оглупелия милионер се басират, че съвсем скоро ще съжалява, но ще е късно.