В началото на месеца научнофантастичният блокбъстър „Армагедон“ отбеляза официално 25-ия си юбилей. Макар и боза с абсурден сюжет, филмът за група сондьори, заели се със спасяването на Земята от астероид, изкара 800 милиона долара в боксофиса и популярността му не спада до днес.

 

25 години след премиерата на „Армагедон“ половината от актьорите окапаха

Актьорите на продукцията обаче за съжаление нямат този късмет. Брус Уилис, който влезе в главната роля е покосен от деменция и вече не е в състояние да познае дори най-близките си хора. С всеки изминал ден състоянието му се влошава драстично. Поради тази причина петте му дъщери от двата му брака с Деми Мур и Ема Хеминг, са постоянно около него, докато все още има някакъв смисъл.

 

По онова време Бен Афлек беше съвсем млад, но към днешна дата, той също премина през много драми в личния си живот след снимките на „Армагедон“.

Той влиза 3 пъти в клиника за алкохолици и накрая се ожени за бившето си гадже, но пък съвсем не е за съжаление, имайки предвид, че все пак става въпрос за самата Дженифър Лопес.

 

Секссимволът Лив Тайлър практически е приключила с актьорската си кариера и към днешна дата малцина си я спомнят. Най-вече онези, които си пускат тайно клипове на бандата на баща й – „Аеросмит“. Синеоката красавица живее далеч от публичността и отглежда 3 деца.

 

Един от фаворитите на Куентин Тарантино – зъбатият Стийв Бушеми, почти не се снима в киното вече и се премести в телевизията. Преди 4 години той преживя огромна трагедия – онкологично заболяване отне съпругата му Джо, с която имаха брак, продължил три десетилетия.

 

Да не пропускаме и мускулестия Майкъл Кларк Дънкан, който вече не е между нас. След „Армагедон“ той направи големия си пробив с ролята си в „Зеленият път“, но инфаркт го уби в съня му само на 54.

Източник: Уикенд